Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Een mooi winkelaanbod dichtbij huis!


Ook dit najaar is er in onze stad weer een Verrassend Winkelen met een heel gevarieerd aanbod van mooie winkels uit Woerden. Fijn dat er weer zoveel winkeliers, samen met ons, dit mooie magazine tot stand hebben laten komen. En met het aanbreken van een nieuw seizoen worden we weer enthousiast over alle ontwikkelingen en trends op het gebied van mode, wonen en lifestyle. In dit magazine vindt u voldoende ideeën om hier een leuke invulling aan te geven!  


Met de winter voor de deur is een gezellig huis een absolute must. In deze editie wordt veel aandacht besteed aan het thema wonen. Of u nu styling advies wilt hebben, een nieuwe bank, gordijnen, een kast op maat wilt laten maken, nieuwe spullen voor in de keuken, linnengoed of op zoek bent naar nieuwe accessoires of een leuk cadeautje, het komt allemaal voorbij in dit magazine. Uiteraard is er ook aandacht voor dames-, mannen- en kindermode. Naast ideeën voor een compleet nieuwe outfit komen er ook veel accessoires langs om het geheel af te stylen. Maar u mag uzelf ook verwennen; van een lekkere beautybehandeling, mooi gelakte nageltjes, een make-over bij de kapper tot allerlei heerlijks voor de inwendige mens. Een ambachtelijke kaaswinkel met noten, een lunchroom, een boeket bloemen, brood en banket, groente en fruit, de keurslager, kaas en kip en de vishandel? Of zoekt u werk, personeel of wilt u flexwerken? Blader dit magazine door en u komt het allemaal tegen.


Ga de stad in en geniet van het prachtige aanbod. De winkeliers en restaurants heten u van harte welkom. Laat u verrassen en geniet van al het moois dat Woerden te bieden heeft. We zien u graag in ’t Stadshart van Woerden!


Ik wens u veel lees- en kijkplezier toe!


Corina

De bladerversie Woerden nr 2 najaar 2019

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro
Gonny Springer eigenaresse/fotograaf/sales Verrassend Winkelen

Gonny Springer

Graphic Box Edam

Corina VerrassendWinkelen

Corina