Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

Vacatures

Woon je in een leuke stad en vind je dat deze glossy ook daar moet verschijnen? Laat het ons weten.


Wij zijn, voor diverse gemeentes, op zoek naar sales dame of heer, DTP-er en fotografie in eerste instantie op freelance basis.


Bel Gonny  06 - 14 44 5184 en zij zal je verdere informatie verstrekken.

Heerlijk om door het prachtige stadje Enkhuizen te lopen en te winkelen


Een prachtige stad zoals Enkhuizen met leuke, bijzondere en verrassende winkels verdient een prachtig glossy magazine die ook nog eens huis-aan-huis verspreid wordt.


Maak kennis met zestien mooie winkels van Enkhuizen die in dit blad op een breed uitgemeten manier stijlvol worden gepresenteerd, een magazine welke u uitnodigt om lekker te gaan shoppen, een glossy blad waar iedereen wel even in wil kijken en bladeren, een glossy blad waarin winkels je blijven verbazen en verrassen, een glossy blad waarin meer dan 200 artikelen gepresenteerd worden!  

Een magazine vol leuke winkels, van een ontspannende shiatsu behandeling tot leuke sfeermakers of zalige olijfoliën. Een nieuwe outfit voor hem of haar, met de leukste accessoires of een exclusief luchtje, het is teveel om allemaal op te noemen. En zelfs de inwendige mens wordt hierbij niet vergeten van een heerlijk vers belegd broodje tot een culinair hoogstandje het kan allemaal.


Like en deel actie

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Enkhuizen