Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

Voor iedere stad een prachtig glossy blad

De Verrassend WInkelen glossy is tot nu toe in zes steden uitgekomen. In 2010 zijn wij met dit concept, het presenteren van winkels op deze unieke manier, begonnen.


De winkels krijgen een geweldige exposure doordat ze de sfeer van de winkel, producten uit de winkel en de mensen zelf kunnen presenteren. Het is echt even “binnenkijken” bij leuke winkels, bekende en onbekende. Doordat er één uitstraling voor alle winkels is gecreëerd wordt het een overzichtelijk en rustig geheel waar het heerlijk in bladeren is. Bovendien wordt het blad in de meeste gevallen lang bewaard, omdat men als inwoner van een stad best een beetje trots is op al die leuke winkels.


Wilt u deze glossy ook in uw stad?

Dat kan natuurlijk altijd. Waarom niet. Bijna elke stad met een gevarieerd winkelbestand is geschikt voor ons blad. Dus mocht men als bijvoorbeeld gemeente of VVV of als winkeliersvereniging een geweldig statement maken, neem dan contact met ons op.


Of vind je als lezer dat ons blad ook geschikt is in een andere gemeente, laat ons dat dan weten. Bel Gonny Springer op 06 - 14 44 5184 of mail naar info@verrassendwinkelen.nl


Onze tarieven

Wij hanteren de scherpste advertentie tarieven van heel Nederland. Om dit voor elkaar te kriigen zijn we afhankelijk van een aantal factoren nl. 1. het aantal deelnemers, 2. de hoeveelheid bladen (drukkosten en verspreidingskosten) die voor een bepaald gebied of stad nodig is en 3. wordt het blad zonder aquisitie dmv een ondernemers- of winkeliersvereniging gevuld, dat scheelt weer bv. aquisitiekosten.


De Verrassend Winkelen is er tegenwoordig in 2 maten te weten een spread van 420x297 en en een spread van 340x240.


Bij een aantal van 10.000 stuks is er vanaf prijs (ex.btw) voor een spread = 420x297 mm) al mogelijk voor € 425,-

Bij een aantal van 10.000 stuks is er vanaf prijs (ex.btw) voor een dubbele A4 pagina (spread = 420x297 mm) al mogelijk voor € 600,-

inclusief onze eigen fotoshoot,

inclusief onze eigen VW DTP opmaak,

inclusief drukken op 135 gr mc papier met een 250 gr mc omslag,

inclusief 10.000 stuks excvusieve verspreiding Huis-aan-Huis,

inclusief 250 euro prijzengeld die alleen bij de deelnemers van het blad besteed kan worden,

inclusief social media aandacht.


Een advertentieplek (1 A4 210x297 mm) kan soms al vanaf € 400,-


Vergelijk dit maar eens met de millimeterprijs van een plaatselijk blad. Dat is meestal een krant die de volgende dag, gelezen of niet gelezen, al bij het oud papier komt. Daarom is deelnemen in de Verrassend Winkelen Glossy de beste keuze voor de winkeliers en verkrijgen hiermee de beste exposure die er mogelijk is via printmedia!!


Heeft u nog vragen? Gewoon even Gonny bellen! 06 - 14 44 5184