Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

Blijf loyaal, #kooplokaal


Alhoewel we natuurlijk nog niet weten of we weer met maatregelen te maken zullen krijgen, kunnen we ons natuurlijk wel alvast voorbereiden op de leukste tijd van het jaar!


Want wat is er leuker dan je huis gezellig te maken, iemand te verrassen met een fijn cadeau of een lekkere maaltijd? Stiekem misschien nog leuker is natuurlijk zelf een mooi persoonlijk cadeau te mogen ontvangen. Steek jezelf in een mooie outfit, pimp je huis in kerstsfeer en geniet! De ondernemers in deze editie van Verrassend Winkelen staan garant voor een veelzijdig, verrassend aanbod. Blader lekker door het magazine en doe alvast inspiratie op!


Wat zou je bijvoorbeeld denken van een nieuwe badkamer, de handigste keukenhulpjes of nieuwe vloer en raamdecoratie? De kerstboom (echt of nep) weer eens voorzien van nieuwe ballen, een kunstzinnig kerst bloemwerk of gewoon eindelijk een nieuwe bril. De leukste schoencadeautjes, fijne lingerie, een mooi sieraad of een mooie plaat die je altijd al zocht en deze nu gewoon op de Voorhaven in Edam aantreft? Een heerlijke behandeling, nieuwe coupe of wellicht een broodnodig en helend 1 op 1 gesprek! Ga lekker uit eten of kruip weg met dat lekkere boek wat je al tijden wilde gaan lezen. Kortom: het aanbod is weer zeer divers en er is voor elk wat wils.

De ondernemers in dit blad hebben zijn klaar voor de komende feestdagen dus geniet en/of verras een ander met al dat moois, lekkers en bijzonders! De gemeente is weer feestelijk verlicht, de Sint is weer in het land dus

kom maar op met die feestdagen!

Wij hebben er zin in!De bladerversie Edam-Volendam nr 22 najaar/winter 2021

De websites van de winkels die in deze bladerversie staan zijn aanklikbare links! Voordat je begint even de reclame onderin wegklikken en bladeren maar! Veel plezier...

Gonny Springer

Graphic Box Edam

Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en eventuele facebookacties.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen

en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden.  

Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.