Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

De binnenstad van Purmerend straalt weer!


Wat is er in de afgelopen jaren veel gebeurd in de binnenstad van

Purmerend! Waar tijdens de crisis veel panden leeg kwamen te staan is nu

door verhuizingen en nieuwe winkels weer een positief beeld ontstaan.


Ondernemers hebben het aangedurfd een winkel in de binnenstad te openen en gebleken is dat het publiek dit zeer op prijs stelt. Recent hebben zelfs 2 ondernemers de kans aangegrepen een 2e vestiging in de binnenstad te openen, dat getuigt van lef en vertrouwen! De binnenstad van Purmerend wordt door dit alles weer als volwaardige winkelstad gezien.


Het enthousiasme van de ondernemers die hun winkel wilden laten zien in deze glossy was voor mij als maker van dit blad erg mooi om te ervaren, want wat een pareltjes van winkels heb ik mogen fotograferen. Leuk om te zien dat er een groot en gevarieerd aanbod is bijvoorbeeld op het gebied van mannenmode, dat kom je niet vaak tegen. Maar natuurlijk ook de prachtige damesmodezaken waar je jezelf geheel in eigen stijl en smaak in het nieuw kunt steken! Lieve échte babykleertjes, heel veel inspiratie voor je interieur en vloeren, een fris lente kapsel, een kekke bril of een mooi sieraad. Een kleurrijk bloemwerk of de nieuwste badmode en lingerie, het is er allemaal!


Ga lekker het centrum in en geniet van het prachtige aanbod in de stad. De winkeliers heten je graag van harte welkom! Laat u verrassen en geniet van al het moois dat Purmerend te bieden heeft! Ik wens u een heerlijk voorjaar en een fijne zomer toe! Groetjes Gonny


Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven en de facebookactiies waarmee je prijzen kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Prijzen" pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro
Gonny Springer eigenaresse/fotograaf/sales Verrassend Winkelen

De bladerversie Verrassend Winkelen in Purmerend editie 3

Gonny Springer

Graphic Box Edam