Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Verrassend Winkelen in Monnickendam & omstreken editie 3 is uit (formaat 170x240)


Een initiatief van Ondernemersvereniging Waterland om een editie van Verrassend Winkelen in de zomer te laten verschijnen waarmee naast de bewoners van Waterland ook de toeristen bereikt kunnen worden is hiermee tot stand gekomen. Het blad zal naast de huis aan huis verspreiding ook door Stichting Promotie Waterland aan haar leden aangeboden worden teneinde de toeristen ook te laten zien welke bijzondere winkels er gehuisvest zijn in Monnickendam. De winkeliers in dit blad hebben weer hun best gedaan een mooi assortiment passend bij de zomer aan u te presenteren.


Maak kans om zomaar even 150 euro te winnen

Doe mee met de prijsvraag achterin het blad en maak ook nog eens kans op 150 euro shopgeld! Dat maakt de Verrassend Winkelen glossy toch écht het leukste Huis-aan-Huis blad als je van winkelen houdt!


Like en deel actie en win zo extra prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld en prijzen kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Monnickendam editie 3

Verrassend Winkelen Monnickendam editie 1 cover Shoppen Win 250 euro