Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

Wees loyaal, #kooplokaal


Wat we op de voorpagina gezegd hebben herhalen we hier nog maar een keer. Wees loyaal, #kooplokaal. Juist nu!


Want we willen natuurlijk niet dat het virus er voor gaat zorgen dat de winkels en horeca niet kunnen overleven in deze coronatijd. Daar kunnen de inwoners van Edam-Volendam én omgeving samen voor zorgen. Door je gewoon toch aan de afspraken en regels te houden, hoe krom ze ook af en toe zijn, zorgen we er met zijn allen voor dat we misschien over afzienbare tijd wel weer met een klein gezelschap uit eten kunnen en met de hele familie Sinterklaas of Kerst kunnen gaan vieren.  Gelukkig hebben we dit najaar weer genoeg enthousiaste winkeliers bij elkaar gevonden om een mooie Verrassend Winkelen editie te maken en Huis-aan-Huis te verspreiden. Lokaal shoppen was nog nooit zo nodig maar ook zo leuk! Van een lieve kaart tot de nieuwste TV’s en bijvoorbeeld lekker koken thuis wordt nu nog makkelijker met al die prachtige apparaten en attributen. Daarbij wil je natuurlijk toch ook feestelijk dan wel lekker casual gekleed zijn, en met een fraai boeket of kerststuk is de sfeer in huis ook in 1 klap anders. Wat de toekomst gaat brengen aan verruimingen of juist nog meer restricties dat weten we niet, wat wel vaststaat is dat we hier voorlopig nog niet mee klaar zijn. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we Sinterklaas, Kerst, verjaardagen of geboortes zomaar voorbij hoeven te laten gaan! We kunnen er voor zorgen dat een cadeautje of lieve attentie bij iemand bezorgd wordt door de PostNL of corona-proof wordt afgegeven. Doe alvast inspiratie op in dit blad en shop lokaal en veilig in Edam en Volendam. Geef elkaar de ruimte en doe eens een boodschap voor een ander waardoor extra drukte vermeden kan worden.

Blijf gezond, en geniet ondanks alles van de feestmaanden!De bladerversie Edam-Volendam nr 21 najaar/winter 2020

De websites van de winkels die in deze bladerversie staan zijn aanklikbare links! Voordat je begint even de reclame onderin wegklikken en bladeren maar! Veel plezier...

Gonny Springer

Graphic Box Edam

Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je prijzen kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win leuke prijzen" pagina.

Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.