Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Trots op 10 jaar Verrassend Winkelen


Trots en ook aangenaam verrast zijn wij dat we al 10 jaar lang ons blad

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam hebben mogen en kunnen maken.

Het kunnen heeft vooral te maken met de deelnemende winkels. Sommigen hebben in alle edities gestaan en weer anderen prefereren het voorjaar boven het najaar of juist andersom. Dat maakt het leuk en afwisselend en soms zelfs spannend, want gaat het wel lukken om het blad vol te krijgen? Deze keer is dat zeker gelukt met maar liefst 24 ondernemers die met 2 pagina’s in het blad wilden staan! Een mijlpaal hebben we op deze manier zeker bereikt. Wij vinden het ontzettend leuk te horen dat ons blad zo op prijs wordt gesteld, maar dit geldt ook zeker voor de deelnemers! Hoe fijn is het om te horen als ondernemer dat je gezien bent?


In deze boordevolle editie waarin zoveel aanbod is dat het zelfs een utopie is om dat allemaal te willen benoemen, hebben wij bedacht dat het leuk zou zijn om een speciale actie te doen vanwege het 10-jarig Jubileum. Wij hebben iets leuks bedacht met betrekking tot het shoppen in je eigen gemeente en gaan in samenwerking met een aantal ondernemers iets heel erg leuks weggeven. Het hoe en wat lees je verderop in dit blad.


We willen je nu vooral veel kijk- en leesplezier toe wensen. De ondernemers zijn helemaal klaar voor de aankomende feestdagen dus geniet van al het moois, lekkers en bijzonders. Alle feestverlichting hangt te stralen en de etalages zijn op hun mooist! We hebben een prachtig en divers aanbod in onze gemeente dus spring lekker op de fiets of wandel de centra in en geniet! Mooie feestdagen voor iedereen!


Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win leuke prijzen" pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 21 najaar/winter 2019

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam