Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Koester de leuke winkeltjes!!


Inmiddels ben ik heel trots dat we alweer toegekomen zijn aan de 15de editie van de Verrassend Winkelen glossy. Sinterklaas is inmiddels alweer in het land en, om naast de goedheiligman ook de kerstman alvast wat inspiratie op te laten doen, staat deze editie weer bomvol met de leukste ideeën.


Van de mooiste juwelen en bijoux, tot een heerlijk kerstdiner. Of je daar nu ergens anders van gaat genieten of zelf uitgebreid aan de slag gaat met de juiste "utensils". De kids, man of vrouw,  iedereen moet er weer op z'n kerstbest uitzien! Of je daar nu naar streeft in een sportzaal, een gezichtsbehandeling ondergaat, je haar eens laat doen of shopt voor een nieuwe outfit. Het blad staat weer boordevol met de leukste cadeau ideeën.Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 15 najaar/winter 2017

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam