Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Bijzondere winkels laten zich zien in deze glossy


De bijzondere winkels in deze glossy zorgen er voor dat de lente per nu begonnen is! Van de meest fantastische loungesets en buiten eettafels om de komende zomer weer vele uren in de tuin te kunnen bivakkeren tot de meest trendy voorjaarsmode. Mocht u uw huis beu zijn dan staat men ook nog eens klaar om smooth een aan- of verkoop van een al dan niet nieuw paleis te realiseren. Bijzondere meubels om uw interieur in huis op te frissen en leuke woon en sfeer items om het allemaal nog gezelliger te maken.


Het zal u ook dit voorjaar al winkelend in Huizen aan niets hoeven te ontbreken. Het enige wat u nog hoeft te doen is op pad gaan in uw eigen gemeente. Stap eens binnen bij die ondernemer die er al jarenlang is, of juist bij die pas gestarte ondernemer. Voor het lef wat al deze ondernemers tonen kunnen wij als winkelend publiek alleen maar ons petje afnemen!Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven en de facebookactiies waarmee je prijzen kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Prijzen" pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Huizen editie 6