Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Samen sta je sterker in de glossy van Huizen!


De leukste winkels uit Huizen hebben weer hun beste beentje voor gezet om

dit blad weer te vullen met hun meest actuele collectie. Door deze nieuwe collecties samen te voegen in 1 blad, ben je samen sterk en laat je ook gezamenlijk zien wat er allemaal voor fraais in Huizen is. En dat is nou net waar wij dit blad voor maken!


De feestdagen zijn weer in aantocht met Sint en Kerst en laten we hopen dat ook Koning winter weer eens van zich laat horen! De winkels zijn in elk geval hier al helemaal op voorbereid. Een nieuwe inrichting of gewoon een leuk woon accessoire zijn te kust en te keur te vinden, maar denk ook eens aan een heerlijke gezichtsbehandeling, uw huid zal u dankbaar zijn. En dan niet te vergeten super leuke schoenen of laarsjes, een fantastische feestjurk, een superlief cadeau (dat natuurlijk geheim moet blijven anders is het geen verrassing meer!) of een compleet nieuwe wieleroutfit.

De ondernemers die zich presenteren in het blad hopen u binnenkort in hun zaak te mogen begroeten, ze heten u van harte welkom! Ga dus lekker op pad in uw eigen gemeente en geniet van al het fraais dat u weer geboden wordt!


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Verrassend Winkelen in Huizen editie 5