Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Summertime, kom maar op met het terrasjesweer!


Als altijd zijn er enthousiaste winkeliers die door middel van dit blad graag aan u willen laten zien wat zij allemaal te bieden hebben. Ikzelf was in elk geval weer aangenaam verrast door de assortimenten en collecties!

Want wat te denken van bijvoorbeeld een zomer lang BBQen of je nu voor een complete PRO uitrusting gaat of gewoon een klein meenemertje, lekker wordt het toch wel! Een nieuwe haarkleur en of zomercoupe, een zonnebril op sterkte of een nieuwe zomeroutfit de keuze is enorm. Een bloemen abonnement voor moeder, een lief klein cadeautje of een zomerboost behandeling het is er allemaal. En vergeet ook niet een glas te bemachtigen voor de wijnwandeling, zo'n beetje het leukste evenement van onze gemeente!


Kortom de winkels in onze gemeente hebben er zorg voor gedragen weer een aantrekkelijk aanbod in huis te halen en te presenteren. Het enige wat wij nu nog kunnen doen is profiteren van dat fraaie aanbod en de winkels in zowel Volendam als Edam te koesteren.


Like en deel actie en win zo prijzen

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 16 voorjaar/zomer 2018

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam