Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

De zomer kan beginnen!


Voor u ligt alweer de 14de editie van Verrassend Winkelen in Edam-Volendam. De voorjaars- zomereditie van 2017 die ik weer met veel plezier heb samengesteld met de ondernemers die zich weer graag wilden presenteren in deze uitgave.


Ook deze keer voerde vooral het plezier en lol de boventoon, vooral omdat het  uitzoeken van de te presenteren voorjaars- en zomerartikelen toch best gek voelt als het in april nog zo koud is en hagelt en zelfs even sneeuwt. We hebben ons best gedaan en vanaf nu mag de zon dan gaan schijnen en heb ik mijn wensen lijstje alweer gemaakt!Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten!

Kijk ook eens in de andere bladerversies.

Voor alle winkeliers die de volgende keer graag in het best bekeken huis-aan-huis magazine willen deelnemen. Bel me even 06 49906382.

De bladerversie Edam-Volendam nr 14 voorjaar/zomer 2017

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr11 cover Shoppen Win 250 euro

Gonny Springer

Graphic Box Edam