Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Nieuw! Verrassend Winkelen in Monnickendam & omstreken editie 1


De eerste editie van Verrassend Winkelen in Monnickendam & omstreken ligt hier voor u. Een wens van ons en van een aantal ondernemers is hiermee in vervulling gegaan.


Verrassend Winkelen biedt u de mogelijkheid om lekker thuis op de bank eens binnen te kijken bij een aantal ondernemers in Monnickendam en omgeving. Op een unieke manier wordt, in deze glossy, een verrassend winkelaanbod tentoongespreid waarmee de deelnemende winkels o.a. willen laten zien dat Monnickendam misschien wel meer te bieden heeft dan u op voorhand wellicht denkt. We hopen dat u dit initiatief op prijs stelt, laat het de winkeliers weten! We hebben getracht u een zo gevarieerd mogelijk blad te bezorgen waarin voor iedereen wel wat leuks te vinden is.


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.

Verrassend Winkelen Huizen 't Gooi editie 9 cover Shoppen Win 250 euro

De nieuwste edities

Verrassend Winkelen Edam-Volendam editie 9 cover Shoppen Win 250 euro
Verrassend Winkelen Monnickendam editie 1 cover Shoppen Win 250 euro

Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Monnickendam