Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Het hart van Huizen in de spotlights


Het hart van Huizen heeft een indrukwekkend aantal prachtige winkels waarbij gezegd mag worden dat met name de modewinkels goed vertegenwoordigd zijn, en dat blijkt dan ook uit het aantal modezaken die in het blad staan.


Prachtige zaken waarbij de brede vertegenwoordiging ook opties biedt voor alle mogelijke smaken en leeftijden. Naast deze veelal reeds lang bestaande modezaken staan er ook een aantal andere juweeltjes van winkels in het blad. Met zorg gekozen brocante, gestyled in prachtige sfeerbeelden, de nieuwste monturen van de hipste merken, stijlvolle sieraden en horloges, maar bijvoorbeeld ook aan uw huisdier is gedacht. Of wat dacht u van een heerlijk ontspannende behandeling, de beste geluids- en beeldapparatuur of een vrolijk makende bos bloemen. Uitgebreid wokken of gewoon een lekkere kop koffie of borrel op een mooi terras, het is er allemaal. Service en aandacht staan bij al deze zaken voorop, de ondernemers van Huizen heten u graag van harte welkom!


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.

Verrassend Winkelen Huizen 't Gooi editie 9 cover Shoppen Win 250 euro

De nieuwste edities

Verrassend Winkelen Edam-Volendam editie 9 cover Shoppen Win 250 euro
Verrassend Winkelen Monnickendam editie 1 cover Shoppen Win 250 euro

Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Huizen, 't Gooi