Het best "bekeken" huis-aan-huis magazine van Nederland!

De deelnemers

Verrassend Winkelen Huizen 't Gooi editie 9 cover Shoppen Win 250 euro

De nieuwste edities

Verrassend Winkelen Edam-Volendam editie 9 cover Shoppen Win 250 euro
Verrassend Winkelen Monnickendam editie 1 cover Shoppen Win 250 euro

De Jubileum Editie nr.10 in Edam-Volendam!


Trots presenteren wij u de 10e editie van Verrassend Winkelen in Edam-Volendam welke wij weer met veel plezier tot stand hebben laten komen. Een frisse voorjaarseditie boordevol met prachtige zaken uit Edam en Volendam en zelfs met een paar nieuwe ondernemers die het hebben aangedurfd om in deze, zoals men zegt roerige tijden, een nieuwe zaak te openen of over te nemen.


Het voorjaar staat weer voor de deur en in aanloop naar de vervaardiging van deze 10e editie hebben wij natuurlijk zitten nadenken wat wij als extra’s konden doen om deze editie extra luister bij te zetten. Wij hebben ervoor gekozen om éénmalig de oplage te verhogen zodat naast Edam, Oosthuizen, Middelie en Warder ook het blad in geheel inplaats van een gedeelte van Volendam verspreid kan worden. We hopen dat u het blad leuk vindt. Laat dat ook de ondernemers weten!. Zij laten u graag via deze weg even “binnenkijken” in hun prachtige bedrijven. Dus ga lekker shoppen in je eigen gemeente! Aan de winkels zal het niet liggen.


Like en deel actie en win zo shopgeld

Zo blijf je via Facebook op de hoogte van de volgende uitgaven, prijsvragen en de facebookactie waarmee je geld kunt winnen.

Dat kan natuurlijk ook op facebook.com/verrassendwinkelen en deel ons bericht als je wilt naar al je vrienden. Klik snel op de “Win Shopgeld” pagina.


Vind je ons blad mooi?

Laat het ons maar nog belangrijker, de winkeliers, weten! Kijk ook eens in de andere bladerversies.

De bladerversie Edam-Volendam

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr10 cover Shoppen Win 250 euro